Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Lukisan Seorang Budak Akaun

Lukisan nie takde motif. Taktau kenapa lukisan seorang lelaki tapi memakai reben di kepala. Patung tu pulak umpama teddy bear sy tapi agak konfius di bahagian telinga.

Pelik tahap kucing bertanduk tengok telinga teddy bear tu mcm toyol! Bukan takat toyol, anak toyol, kawan toyol. Tapi mcm toyol tak cukup sifat.*Sigh*

My bff kata tak payah nak draw lah sebab takde bakat. Tak payah nk tunjuk mcm seorg arkitek.*Sigh*
tau je die tu kan kwn dia nie tak berbakat T____T.

Bila post pic nie kat fb, one of my schoolmate komen : 
"betol ker mu lukis nie? Setahu aku mu pandai lukis orang lidi jer" Muahahahhaaaa~

Ini je lah yg mampu budak akaun draw. Dah kata takde bakat kan?

Okebai~

2 comments:

AiSyA LiEzA said...

hahahaa... boleh la dri lukis org lidi tu.. ekkekek.. ^^'

Suriada Sulong said...

kl kreatif lukisan org lidi pun lawa tau.. *wink*