Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Kenangan Pahit Kau & Aku

Salam,

Hari tu balik kerja settled kan apa yg patut. Malam tu keluar jap jumpa teman lama. Niat dihati tak jumpa pun takpe, but as a friend he ask me to come over and meet up:-).

Ok, kita jumpa kejap jer sebab he need to get a enough rest sebab esoknya dorang LTDL dari Putrajaya ke Melaka.

So, i got a new t-shirt from his team. T-shirt lagi :-) Terima kasih !



Ok dah, short update jer sebab tengah tengok Vanilla Coklat ! :-P

Eh, eh.., kenapa lah Amir & Zara sweet sgt??? Oh sy tak faham kenapa dorg begitu sweet? Kalau lah myBoo sgt sweet kan bagus utk jasmani dan rohani sy? Tapi ke'sweet'an myBoo yg ada skrg dah cukup buat sy cair. So no need to be sweet like them pun tak per.

And i miss myBoo :-)

2 comments:

Cik Aini Lavender's said...

haishh...
asyik dpt tshirt je awk kan su?
untung bdn la =p

erkk,
MrBoo sihat ke?hahaha

Suriada Sulong said...

Aini: sy dpt t-shirt sbb my good friend join LTDL :-)
Mr Boo sihat. mlm nie fly to singapore ada race kat sana.