Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Gathering Budak Account Batch 2005-2007

Venue : Pizza Hut KLCC
VVIP : Wanie, Anandini, Mona, Dayah, Ayue, Lynn, Hanis

Salam semua, mintak maaf pd peminat2 semua *sila muntah* kerana menunggu entry dr sy sejak sekian lamanya. Nie bukan bz tapi malas. *Susah pulak nak taip laju2 sebab keyboard huruf S rosak.*

Sy dan kwn2 classmates time diploma dulu planned utk gathering. Alaahh, bukan nk buat gathering yg gempak2 pun, saje suke2 sebab since kami graduated year 2008 terus kami tak jumpa. Lets do the math ! Agak2 kalau lepas SPM terus sambung Diploma then graduated pastu skrg dah 2012, berapalah umur kami nie kan? *Nampak sgt dah tua*

Sib baik lah ade FB menjalin ukhuwah*eceh*. Ade jugak jumpa2 sorg dua tapi tak pernah laa jumpa ramai2. Bayangkan dulu belajar sama2, buat asignment sama2, gelak sama2, tapi lepas study terus tak keep in touch. Oh sungguh tak cool babeh !

Antara Mid Valley dan KLCC, kami decide KLCC sbb senang utk semua org datang. Yg dapat kumpul pun tak sampai 10 org. Itu pun yg stay dgn famili kat area KL tak pun yg bujang tapi tak reti2 nak berambus dr Shah Alam. *Macam mengata diri sendiri*.

A day before meeting, tetiba Wanie Whatsapp *ini salah satu alat connection terbaik* kasitau idea nak tukar2 hadiah esoknya. So bila semua org setuju, masing2 diwajibkan bawak hadiah.

Sebelum tunjuk gambar gathering, meh sy buat pengakuan dimana sy sgt 'comel' dlm gambar. Dah laa comel, lepastu makan pizza dan mushroom sup pulak kan. Tetambah 'comel' jadinya. Hiksss! Dalam hati berkata "kalau kurus pun belum tentu dapat dating dgn Aidil Zafuan" OMG fensan !!!














Baby comel kat ats nie milik Lyn dan Hanis. Yakssss baby Haziq comel fotogenik. Lyn dan Hanis adalah pasangan kekasih dalam kelas dulu. Jumpa kat kolej, bercinta dan mereka kawin waktu tengah study. Tapi Haziq lahir lepas habis belajar. Eh eh, Haziq baru lahir tahun lepas daaaa.

Selepas acara makan beramai2, berborak " eh u dah ade boyfriend?, eh u bila kawin? eh u putus tunang? eh bf u berapa org in total? " Muahahhaaaa. Budak account bukan sekecoh itu yek ! *Konon-konon*, kite ke acara seterusnya TUKAR2 HADIAH. Seronok kemain kan.


Kata 'comel' kan, tapi tak berani nk letak gambar sendiri. *sigh*

Ok laaaaa...............





 Ini Mona. Best student dalam kelas. Tapi bukan takat dalam kelas jer sebenarnya, best student untuk School of Business jugak. Memang terror gile lah ini budak. Lepas diploma die keje. Pastu die sambung degree secara part time. Dia lah yg recommend Open University kat sy. Bila sy dpt offer utk buat degree kat Open University, Mona pulak tetiba tukar fikiran nk study tempat lain. Skrg Mona satu2 nya yg dah dapat degree. Sy nie entah bila nak siap degree pun tak tau lah. Pastu Mona in planning nak buat Master next year. OMG pantas nya die. Best student memang mcm tu erk..?


Ini Wanie. Satu2 nya yg sy rajin jumpa lepas dah masing2 berkerja. *Ayat poyo nak giler*. Tapi jumpa pun adelah setahun 3 kali cenggitu. Macam jauh jerk KL-Shah Alam kan?.



Baju hijau nie Dayah. Dia sibuk mintak semua org tulis alamat kat diary dia untuk hantar kad kawin. Yes she's getting married on this coming December. Pastu ktorg planning nk pg Pulau Redang sama2 Dayah time die honeymoon. Boley? Kata kawan kan. Jangan lah nk privacy sgt. LOL.



Inilah wajah2 akaundek Malaysia. Hikss.



3 comments:

Arlina Rosli said...

Im back darling

Cik Aya said...

best nye gather g kengkawan macam tuh tetibe lak teringat memori lame-lame dgn kawan-kawan U

Lystra Lily said...

Jemput join ^_^

http://lystra-lily.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-sambil-like.html