Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Mimpi Yg Tak Diundang

Gambar sekadar hiasan dr encik google
Sejak 3 malam lepas asik t'mimpikan pria yg pernah melekat dihati sanubariku. Nak kata sy yg rindu dia tak pulak. Nak kata teringat pun tak jugak. Because it's all over ! 

Moga cepat2 lah jumpa pria yg berkenan dihati kalbu ku tahun nie :-) Tehee~ Elok dah rasanya umur mcm nie dah sgt matang nie. Tapi nak berumahtangga lambat lagi.

Ok tak kalau kata bila we're reached 30y.o and ada hubby with two kids? Kerja ada, suami ada, kerjaya ada, anak2 ada.. So apa lagi kita mahu? Mestilah nak teruskan hidup bersama mereka kan? Jadi ditambah ditolak sempatlah kalau berumahtangga bila 27y.o and dapat 2nd child waktu umur 30y.o :-) Tak gituuuuu ??

5 comments:

Izz Faizah said...

hehehee..kajian saintis mnunjukkan kalo sesiapa yg masuk mmpi kte, mknenye org tu sdg rindukan kte...:)

gades pelik said...

bestnya mimpi pasal si dia..hehe mungkin si dia sedang merindui.. :)

Cik Aini Lavender's said...

ececece...kawin 27 then 30 nk 2 ank..selang setahun je lah,express nih =)

Patrick Star said...

Jemput singgah ke Belog Patrick Setar

Suriada Sulong said...

selalu lah org ckp ade org rindu kite bila dia masuk dlm mimpi mlm kite kan. tp xder makna nya.. x mo x mo x mooooooooooooo.....