Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Setelah Sebulan Berlalu..

Alhamdulilah, lesen memandu P sy telah tamat tanpa sebarang kemalangan. Syukur.

Dulu, sy lah org paling penakut nak bawak kete. Sy lah org paling berfikiran negatif, takut itu, takut ini. Sebab tu sy belajar memandu lewat, umur 23 baru dapat lesen.


Takut nak drive tapi terpaksa jugak. Sebab sy tak mampu nak hire driver. Agaknya sampai pencen pun tak akan ada driver. Jangan berangan.


Selamat tinggal sayang, selamat tinggal kasih, selamat tinggal pujaan.
 

Yeeezzzzaaaaaa. Lesen besor. Abang besor jer belum ada lagi. Hikss. Dimana kau syg? Eh, tetiba. Lempang nak??


Bila dah dapat lesen, terus hantar kete pegi car wash. Sebelum tu mcm biasa campak suma sampah sarap atas lantai, terrrrrr masuk sticker P. Oh sedih syg. Kita terpaksa berpisah. T____T. Terasa kosong cermin depan. Sambil tarik pelekat, sambil kesat airmata air. Hukhukhukkkkk~.

"Bang, buang suma sampah atas lantai"

"Banyak nya sampah"

Yelaaa, sebab banyak sampah la sy suruh abang buang. Jawabku dalam hati.



Dah siap cuci, agak2 berapa lama tahan kete kecil nya tanpa sampah?*sigh*

5 comments:

Cik Aini Lavender's said...

haha..mesti abg tu kata,
aiyoo ini pompuan simpan sampah dlm keta lah =p

Cik Aini Lavender's said...

hai..anda di tag :-

http://miszpinkies.blogspot.com/2012/05/blogwalking-sampai-lebam.html

Suriada Sulong said...

Agaknya die ckp mcm tu kot. hahahah. selalu byk sampah.

ciksukaberangan said...

HAHA. pasai tu la hantar p car wash :D

Suriada Sulong said...

ehekhekk... kura2 sy mmg selalu sampah. sib baik tak tertukar dgn tong sampah.