Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Rindu Gilerrrrrrrrr

Assalamualaikum semua,

Happy Valentine's Day for those are celebrate :-).

Seriously like i told you yg sy sgt super duper busy lately. Busy dgn kerja. Selalu teringat kat blog tapi i have not enough time to update. Balik kerja selalu kul 10malam. Dah siap mandi apalagi kalau bukan tido. Nak update badan tak larat. 
Lain lah kalau sy ada ipad kan :-P. Boleh update sambil baring. Ini kemain berat nak letak laptop atas perut. Eh..eh.., bukan at the same time boleh buat kempiskan perut ker sebab laptop panas? Hahahahhaaa...!
Weekend pun sama busy. Baru bangun kul 9am, belum sempat check hp manatau ada text rindu dr somebody kan*jangan harap*. Dah tu tengah mamai boss call mintak masuk ofis around 12noon. Omaigosh! Check hp dah ada msg from boss itu yg die call sebab tak reply! Bagus sy tgh tido.

Cecepat kemas katil dan capai penyapu mulakan tugas sebagai surirumah yg berjaya. Mop lantai, kemas dapur, cuci baju dan siap sidai. Lepas tu sy pulak bersiap nak pegi kerja. Bagus tak buang masa siap kerja rumah kan ? Cuma tak sempat nak update kat sini. 

Dan sy juga byk t'miss entry2 korang yg hebak hebakk belaka tu :-). Oh rugi. Tak terkejar nak blogwalking semua.
Meh sy share ngn korang salah satu aktiviti waktu tak update blog nie. Ini baru masuk cerita part tajuk entry rindu gilerrrrrrrr rindu terubat  :-). 


:-)

5 comments:

Cik Aini Lavender's said...

wahhh....ni cara betul2 bz kan )

Suriada Sulong said...

bz dan rndu nk update blog :-)

bebeldotsorang said...

Hehe..busy sgt ni :)

Amyra Azhar said...

woaaa, kaq suri semakin bz! org bekerjaya! =)

Suriada Sulong said...

bz cri duit lah adik2 abg2 kakak2 sekelian :-)