Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Blogwalking Sampai Lebam

Bukak belog hari Ahad yg indah nie then nampak ada kwn blogger tag sy. Ohhoooo dah lama sy tak joined segmen kwn blogger kan. So spend time 5 minit kita support sesama kwn blogger :-).


Klik banner untuk join. Metaseh !



Sebab2 korang kene blogwalking belog sy*ecececeeee malu*

  1. Korang boleh kenal siapa itu LS. Sebab LS hanya satu :-).
  2. Korang boleh tahu mcm mana perangai budak LS dgn keje account die. Sebab kadang2 korang boleh tau mcm mana otak LS tetiba jadi confius.
  3. Kalau korg suka LS, korang boleh follow kita kwn2 kan?kan?kan?

Tag :

Semua yg baca belog sy :-)


11 comments:

@ deqla manjew said...

slm.. mekaceh sudi join segmen sy...done follow back spt yg dijanji..sila semak senarai peserta...selmt berblogwalking sampai lebam dan good luck!! :)

~Sweet Honesty~ said...

dri segmen yg sama..(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

Cik Nur said...
This comment has been removed by the author.
Cik Nur said...

Blogwalking...!!

Dari segmen yg sama.. :)

Nur dah followw belog ni rupanyaaa..!

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

Zaidalifah Hussin said...

Datang Blogwalking Sampai Lebam..

jom blogwalking ke:

http://kumahuitu.blogspot.com

Michelle Hopell said...

BW sampai lebam di sini :D
jom BW ke blog sy pulak :)

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam_11.html

aReLaN said...

singgah dari segmen sama. bukan setakat BW je,saya follow terus sini.hehehe..salam perkenalan

http://noruazuran.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

Sh Hily said...

Salam singgah dari segmen yg sama..Da terjah n follow cnie..sudikanlah terjah n follow blog ifa balik(br ikhlas,xda paksaan)..jgn lupa tglkan link..hehe..=D

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

salam persahabatan di dunia blogging .follow sini

fly sini dari

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

singgah balik ye ^___^

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

done follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

9n0L4 said...

dtg BW dr segmen yg sama. good luck eh. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html