Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

I Really Like It :-)

Hai cikebom cikebom.

Masa kat Melaka tu kan *sorry tak habis2 lagi pasal Melaka* sy suka sgt dgn bangunan kat sana. Rekabentuk bangunan tak diubahsuai dari zaman pemerintahan dulu kala sampai skrg. Apa2 laa org nak panggil Melaka sebagai pekan koboi pun, sy tetap suka Melaka.

Serius cantik bangunan kat sana. Meh tengok.

Sila fokus pada bangunan atau dinding bangunan. Jangan fokus pada model. Hiksss. Muntah kedarah, silakan.


Ini muzium ye kakak kakak. Tapi bentuk kapal. Sungguh menarik pojaan hatiku.


 Ini pulak tingkap bangunan A Famosa. Diingatkan, sila fokus pada dinding. :-P

Dinding A Famosa. Cantek kalau buat photo wedding kat sini. Tapi nak naik atas confirm berpeluh ketiak pengantin. 


Lagi bangunan A Famosa.




Korang teka gambar kat atas nie apa? Ini pintu rumah kedai. Owesome babeh. Buatkan sy jerit  "ooohhhhh  Melakaaaa kenapa owesome sgt?"


Ini dinding rumah kedai tepi sungai Melaka. Masih ada ker dinding mcm nie kat tempat lain? Kat KL ada? Confirm takde. Bangunan tempat lain suma konkrit licin bersimen.


Ok, guess what? Ini pintu pagar kat area Jonker Walk. Pintu pagar rumah kedai okeh :-). Betolbetol buatkan sy feel nak jadi model kat suma tempat. :-P.


Ini gambar pertama yg buatkan sy jatuh hati dgn dinding ! Tapi kita tepek paling last. A simple one. Dinding bilik hotel. Kehkehkeh.

Ok, dada- Dah habis cerita Melaka sy. Moga ada rezeki utk berjimba kesana lagi.

2 comments:

Seri Ayu said...

wah melaka! rindu nak balik belajar kat uitm sna, :)

Suriada Sulong said...

melaka best kan? sy suka sgt melaka.