Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Sorry, Sy bukan Kidnap Orang

Satu malam tu kwn sy call mintak tolong hantar pergi MSN Bukit Jalil. Time tu around 1040malam. Alamakk sempat ker nie sebab MSN tak leh masuk after 12am. Sib baik umah sy dgn hotel dekat jer around 2,3 minit drive.

Kelam kelibut kabut sy dibuatnya. Sampai hotel boleh pulakk dia cakap :

"Kita tak payah la pergi MSN. Pegi minum jer sebab kalo pegi MSN nak amik kasut jer sebab esok Team Presentation LTDL kat Dataran Merdeka. Pinjam kasut member jer lah"

Punye lah kita nie cepat2 keluar umah takut tak sempat nak sampai MSN. Adoooiiiiii!.

Pastu boleh pulak die kata sy drive laju.


"Benti kat tepi laa"

Haaa.., tau pun sy bawak laju. Dah tu tadi mase nak g hotel tak tau mcm mana laju sy drive nak kejar mase before 12am.

Then kami gerak pegi Downtown Damansara. Lepak minum sambil borak2. Dah tu tau plak die cuak nak balik hotel sebab dah lewat. Kalau jam 11malam tu dah mcm lewat dan tak elok utk dorang keluar time race lebih2 lagi race besar mcm LTDL. Tapi time tu dah around 1am.  Aaaiiiiiii, sy pulak cuak nak hantar sebab takut terserempak dgn coach dia. Nanti tak best ah kan die ckp sy kidnap anak buah die bawak keluar. Dah la coach die kawan sy jugak. Ada masa kita berkawan, bergurau. Ada masa i have to respect dorg, tak boleh kacau ganggu dorg rest.

Dah sampai hotel, alamaaaaakkkkkkk coach dia kat depan baru balik minum. Hamekkkk kau !!! Adoiiiiii, kang kantoi pulak. Dia coach takpe lah die tak race esok. Yg race nie kene tido awal. Ok takpe, kita pusing pegi beli air dulu. Sempat lah coach dia masuk lobi. Jangan pulak sama2 tunggu lift sudaaaa. Kantoi free karang!.

"Takpe lah dia jurulatih kita juruletih" Tak ker haru tu???

So, here i got 1 shirt from them :-). Dah pakai dah pun time keluar minum teh. Teheee~


Ok, skrg sume org bayangkan sy pakai shirt nie dan belagak mcm seorg sprinter! Uhhhuuuuuu pengsan mak kauuuuu!!!!!!!

2 comments:

Cik Aini Lavender's said...

amboi..siap dpt tshirt lg..kalo coach kata kipnap ank buah dia pun ok la tu =p

Suriada Sulong said...

maneder kidnap.. dorg yg nk keluar. kite bwk jer. haha