Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Risau

Hari nie dah masuk 4,5 hari bernafas tak selesa. Pagi tadi call klinik kesihatan Shah Alam tanya pasal medical check up boleh buat kat situ atau kene pergi hosp.

Alhamdulilah kat situ boleh buat medical check up. Bila nak pergi tak tahu lagi tp dalam masa terdekat nie lah. Dlm hati kemain risau nie. Hopefully takde apa2. Sebab hari nie dah start attact kat bahagian dada tp taklah kuat. Cuma rasa menyucuk bila ada time2 bernafas tak selesa. Mcm sangkut bila bernafas.

Ya Allah, semoga tiada apa2. Semoga sy sihat.Amin.
Tengok ini jap : Tak rugi ada churp churp

2 comments:

teko_milo said...

mcm sakit yang TM hadapi baru2 nie.Sama menyucuk2 kat dada.nak bernafas tak selesa.lastly pi hospital,pun tak leh detect.akhirnya doc klinik swasta detect gastrik dah sampai tahap ulser.btw jaga diri dan kesihatan ya semoga sihat selalu. (",)

Suriada Sulong said...

td pergi check up tp doc kate sume normal. tp risau nie.