Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Cik Suri Busy T_T

Bismillahirrahmanirrahim,

Sy nak update blog tapi sy super busy. Sy nak blogwalking tapi sy super duper busy. Rindu korang !

Banyak keje skrg nie. Itu ini tak settled lagi. Kerja ! Kerja ! Kerja !

Ayah sy kat hospital. At the end kene buat diagnolisis buah pinggang jugak T_T. Sebab condition tak menentu. Doakan Ayah sy selamat. Sembuh tu taklah tapi getting better InsyaAllah.

Last two weeks, 12May2012 ,hari yg kwn sy last stage Jelajah Malaysia, sy SEPATUTNYA pergi Dataran Merdeka.

That day petang tu sy jumpa Shiela dia pass kad kahwin. Then kwn sy call tnya td tak dtg Dataran ker sbb die cari2 sy tapi takde. OMG !!!!!! Sy terrrrrrrLUPA ! My bad T_T. Mcm mana pagi tu sy boleh lupa nak pergi Dataran? Mcm mana sy lupa nak support kat last stage? Oh No !. Sorry.

Sy ralat bila jadi mcm tu. Oh tidakkkk !

Kwn2, doakan sy sihat2, baik2, urusan dipermudahkan segala oleh Allah SWT eh? InsyaAllah.




3 comments:

Cik Aini Lavender's said...

biasa lah su,kdg2 bila bz ni segalanya bleh lupa =p

Cik Aya said...

semoga dipermudahkan urusan..moge ayah awak cepat sembuh yee ..amin

Outbound di Malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !