Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

SEGMEN : Blogwalking + Follow by Hajar





Sy joined segmen nie sebab sy telah di tag oleh blogger Cik Adieb :-) Thanks by the way.

Sebagai tanda sokongan utk rakan2 blogger, apa salahnya luangkan sikit masa buat entry utk support segmen dorg kan? Tapi sy nie nak buat segmen karang takut tak der sambutan. Terus cekup muka dengan bantal. Haru sungguh kan? So better sy joined jer segmen dr blogger2 lain =).


  1. akubolehberjaya
  2. zierabunny 
  3. ciksukaberangan
Nama2 VIP yg telah di tag harap sudi joined.

Nak joined segmen nie terus klik kat banner =). Senang tak susah kan? 
Thanks.

3 comments:

hajar hafizah said...

hai, terima kasih join segmen hajar, nanti hajar inform senarai peserta and the winner :D

Cik Amal said...

dri segmen yang same :) dah follow..jemput datang blog saye..

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar_20.html

Mrs.BuduBilis said...

dari segmen yang dama. salam kenal. dh follow
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar.html