Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Jom Sarap

Bismillahirrahmanirrahim.

Darling2 blogger, selamat pagi/tenghari. Ecehh skema ayat pepagi nie.

Pagi nie sy buat sarapan. Menu yg selaluuu tu laa. Lupe ehh? Atau tatau? Kl selalu follow baca mesti tau kan apa sy selalu masak. Ngeeeeeee~.

Jom kita sarapan sama2. Sy tukang makan, awk tukang tengok. *Tak beradap punya budak*. Meh sini kasi rapat2 kepala kat monitor.


 Senang jer nie. Alaskan slice cheese atas roti dan gulung dengan sosej. Celupkan dalam telur dan campak dalam minyak panas. Angkat, siap !


Bestnya cheese tu cair dalam roti. Nyum nyum !


 Tak lupe bakar telor mata kerebau sekalikk k. Lagi super simple.

Nanti dah kawin hincik suami puji :

"Pandai lah syg masak"
"Sedaplah syg masak"

Sumpa laki aku punya anak tekak tak berfungsi dgn baik. Menu mcm nie die kata sedap? Tapi berani die nak kata tak sedap???

Ciri isteri mithali nie sanggup korbankan waktu tidor siapkan sarapan utk hincik suami sebelum keluar training. keje.  Ecececeeee !

Mak mentua dtg umah pun bangun bukak pintu jer, siap salam masuk bilik sambung tido. Hantu punya menantu.

Jadi kepada makcik2 diluar sana tu, jgnlah jadikan sy menantu pilihan, termasuk Kak Roha. Hikss.

Okebai, nak layan Adnan Sempit II =).

4 comments:

Seri Ayu said...

selalu buat.
tapi lain cikit. sedap kan? :

jemput bace entry yg ini :)

http://seriayuruhaizad.blogspot.com/2011/05/breakfast.html

Suriada Sulong said...

menu paling simple utk org bujang :-)

bebeldotsorang said...

nk tny..hehe yg hot dog tu kena goreng dlu or cmne?maklumlah buta memasak sy ni ekeke

Suriada Sulong said...

tak pyh goreng. terus gulung jer. senang :-)