Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Sepang Int. Circuit :-)

Salam semua and happy Great Day, Sunday .... :-)

Seminggu dah tak update blog :-(. Amenda alasan lagi kalau bukan busy.

But it's ok, kita sambung cerita yg tak jadi pergi support ACC dalam entry lepas. So,on last Sunday, waktu cenggini sy keluar umah utk fetch kawan kat Bangi. Bila masuk jer ELIT highway, kemain confidence, sepatutnya exit Puchong dulu tapi kenapa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa terlepas dan terlepas entah sampai mane. Bukannyer tak penah lalu kat ELIT highway pun tapi sebab buta jalan kan? Padan muka kau makcik !

Takpe, teruskan perjalanan pastu kau dah cuak bila tgk signboard sebesar gajah Sempadan Negeri Sembilan, Enstek, Sepang. Dah tu nak exit mane nie? Takde pun Bangi, Serdang. Adoiiiiii :-(.

Last skali exit Bangi, Sy dah tau sy salah jalan, terus call my dear cousin and he ask me to u-turn and exit Serdang. Ok lah tak sampai 10minit terus exit toll Serdang and my friend fetch me kat area UPM tu. Kali nie takde lah sampai sesat barat pusing tempat sama byk kali. Cuma salah exit junction jer. Not bad laa kan kali nie :-) *Amik hati sendiri*

Sampai homestay, kawan masukkan basikal dalam bonet kete. Ok act nak pergi Sepang ade race kat sana.

"Keluarlah, jangan berangan nk drive"

Oh, dia suruh sy keluar dan duk seblah. Dia kata sy berangan. Abistu sebab sy berangan ker sy terlepas junction exit? Oh demmit !

Ok, dr Bangi nak ker Sepang around 20mint plus jer. Sampai sana keluarkan basikal dan terus menuju tempat budak2 cyclist Terengganu lepak dan berehat. Ok, ahkak segan yg amat tp duduk diam2 kat situ. Even bukan 1st time jumpa dorg tapi keseganan tetap menyelubungi diriku. *Eceh !* Dorg tnya sepatah ahkak jawab jer sepatah. Kata segan kan. Ye lah siapa lah kita nie T_____T.

 Act, dorg nice dan ramah.Cuma nyer sy yg terlebih segan. Sempat lah curi2 snap. Tengok sapa yg kena :-P. Ok, yg warna orange tu kasut ahkak yg tengah malu2.. Hahahahha !

 Terima kasih lah kat dorg melayan sy dgn ramah. *Blushing*

Ok, 3pm kita start duk bawah panas sebab Event Men Open bermula. Yeahhahaaaaa.., merentung bawah panas.





 Ooooooohhhh.., pic last kat litar tu boleh fensan !!!!!!

Ok, acara dah habis, so here is our Champion ! Anuar Manan. Act, masa kat tempat parking jumpa Nuar. Banyakkkkk kali dah jumpa dan borak ngn dia nie tp ahkak segan nak ckp "Nuar, boleh kite amik gambor?" Phewwwwww..., but he is nice one lah :-)


Race pun dah habis, ktorg tak tunggu time penyampaian hadiah. Terus gerak Bangi. Call my dear cousin ask him to datang Kajang. Kita Dinner Sate Kajang Pak Malau Kajang Berlipat !

My dear cousin yg sebelah me pakai t-shirt merah tu. Yg cun melecun tu t-shirt pink plak kwn awek skandal teman Along. Yg t-shirt biru tu sapa lagi kalau bkn from Malaysia Team :-P. Act this pic was 5 of us. Sorg tak masuk sebab tolong snap pic. Yg sorg lagi tu sape lagi kalau bukan partner my cousin.

We had fun lepak2 situ :-) Sampai kul 10pm kot. Then  patah balik Bangi hantar kwn dan zapppppp Shah Alam la kita.

Okebai~

2 comments:

Amyra Azhar said...

wuhuuu, sexy gitu hehe. sate! sate! lama tk mkn T_T

Suriada Sulong said...

seksi tapi seksa kite yg tengok. wahahha... kita pulak yg malu. kita pun terus terasa nak mkn sate lagi hari nie.. but dorg skrg dh start Le Tour De Langkawi. Takde kwn da ..:-(