Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Yeeeaaahaaaaaaa :-)



Oh kemain suka sebab hari nie hari Jumaat dan skrg jam 18:52pm sy dah ada kat rumah :-). Selalu hari lain balik umah around 10:30pm.

Tapi esok Sabtu sy kerja. Tahniah dan selamat mengumpul duit yg tak seberapa. It's ok lah sikit sikit lama lama jadi bukit antarabangsa :-P.

But, sy sedikit ralat sebab semalam kemain plan baikkkk punya nak support kawan2 yg masuk ACC 2012 kat Putrajaya. Kemain call sana sini tanya jalan nak sampai Bangi sebab fetch kwn kat situ. Kemain deal baikkkkk punya dgn kawan yg join race ACC kat Putrajaya nak dtg support mereka kwn2 kg ku, kwn2 sekolahku, dan juga jiranku. Tapiiiiiiii sy lupa yg minggu nie sy kerja on Saturday. Terbaik lah kan !

Kita tukar plan, Ahad semua org free boleh kita berjimba ke mana2. Ok2, next week on Tuesday pun dorg akan datang Shah Alam jugak utk get ready LTDL 2012. So kalau Ahad tak jadik kita still ada mase next week utk minum kopi :-). Ceh ayat macam tua sgt !

Jadi, esok kerja, Ahad lah bersuka ria :-).

"Good luck utk kwn2 ku esok. Kasi sapu emas lah eh, kayuh lelaju. Kalau kenderaan berat ikut kiri. Kalau naik bukit guna gear rendah tau. *Eh Putrajaya tu ada bukit ker?* Terengganu Hanelang. Eh ACC kene juga Malaysia Boleh :-)"

4 comments:

Lizzie Yasmin said...

bosan nya sabtu kerja... :(

Suriada Sulong said...

bosan tp wat taktau jer.. hujung bulan bru rse x bosan :-)

Cik Aini Lavender's said...

selamat bkerja d hari mggu ye Su.hehe =p

Amyra Azhar said...

semangat berkobar-kobar! ^^,