Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Menu Dinner

Hai kawan-kawan.., *mcm dialog cerita kartun :-P*

Jangan lah nak kartun2 pulak petang2 nie kan. Kartun selalu nyer pagi-pagi. Lain lah kalau tengok Boboiboy.
Semalam kite masak dinner. Tapi mcm biasa menu yg sgt simple dan yg kite suke jer. Dan mcm biasa jgk menu bujang. Tapi menu nie pagi ptg siang mlm same jer :-P

Org bujang kan suka yg simple, jimat masa, rileks, boleh makan sambil lepak dpn tb, makan sambil main Angry Bird kat I-pad *kalau ada i-pad :-P*. Bukan apa menu bujang nie senang dan cepat disediakan. Tak payah lah nak kari, masak lemak bagai kan. 

Meh tengok menu kite. Kalau rasa berkenan boleh cuba :-P

Nasi Goreng+Salad+Nugget
 Ala2 western tak ? Hehehehe.. Mat saleh tak makan spicy ok. Anak Saleh jer mkn spicy. Hahahaa..

Okebai~

2 comments:

meLLy! said...

sedapnyaaaaa. saya dah mula berkeroncong perut ni.. tsk tsk. nk g beli brg dapur la jap lagi. nak masak nasi goreng ngn nuget huhu

Suriada Sulong said...

menu cenggini pun terliur ker? kalo gitu blh lah sy upload lagi menu bujang.. hehehe