Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

25 Tahun-Alhamdullilah

Assalamualaikum,

Alhamdulilah with Allah swt blessed, im turning 25y.o on 3rd Feb 2012. Satu peringkat pertambahan umur lagi. Syukur sangat sebab masih dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki utk menikmati kehidupan yg sementara di dunia ini. Alhamdullialah!

Terima kasih kwn2 for the well wishes dan support. Tiada sambutan yg hebat mahupun berhimpun dgn rakan2. Cuma im touched bilamana kwn2 yg sentiasa ingat dan juga sepupu sy yg dtg berjumpa  utk birthday kali nie :-).

Tiada hadiah istimewa melainkan ucapan dan ingatan kalian semua. *ayat sedikit skema, maaf*. Sy cuma mengharapkan diri sy lebih bekerja keras, menjadi insan yg cemerlang, menjadi seorg insan yg lebih cekal dan semoga Allah Taala memurahkan rezeki sy. Amin.

Steady ker bila dah umur 25tahun? Alhamdullilah. Yang mana kurang kita perbaiki dan tambah :-). Unutk nak jadi perfect jauh sekali. Aku hamba yg hina.

5 comments:

Cik Aini Lavender's said...
This comment has been removed by the author.
Cik Aini Lavender's said...

owh selamat hari lahir,hepi belated besday ye..
moga dipermudahkan segalanya oleh Allah.amin!

ok la tu 25.muda lagi.nti 27 kita smae2 la kawin.hahaha**ayat pnyedap ati tu =p

Suriada Sulong said...

hehehee.. mmg selalu kuarkan ayat penyedap hati gitu. what to do kan? hehe

ayuyuuu said...

salam ulangtahun kelhiran :)

Suriada Sulong said...

terima kasih daun keladi. hadiah takde ker? haha