Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Segmen - Jom Tambah Followers

Tadi duk blogwalking sane sini sampai penat, singgah jap kat satu blog, then tengok2 mcm berkenan. Apa itu ??? Meh tengok jap!

  1. Sesiapa nak join jugak boleh klik tambah followers
  2. Segmen nie will be close on 31st January 2012
  3. Followers tu kan kwn kita, mereka pendengar masalah kita secara bersembunyi :-P
  4. Siapa yg belum jadi kwn Oshien boleh join segmen nie :-)
Dah join boleh tengok kat sini pulak hello.. helloo.. hellooooo ada org kat sane takkk?

5 comments:

Oshin said...

thanks dear coz join :)

akuamir said...

wah,, semoge menang,,ehhe.. ade menang kalah ke ek,,ngaa~

saya follow sini,, klo2 sudi datang la blog sayaa.. :)

Suriada Sulong said...

takde menang kalah nie.. cume nak tmbah followers utk buat kwn jer;-). meh la join same.

Encek Rizaira said...

datang dari segmen yg same...skodeng sini lak...
http://rizairaaderbelogler.blogspot.com/2012/01/segmen-oshin-jom-tambah-follower.html

follow anda...

Fikri Ishak said...

dari segmen yang same....
jom follow sini pulak......

http://comeonar.blogspot.com/2012/01/segmen-oshin-jom-tambah-follower_15.html

thanks ;)