Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Kalau Awek Merajuk..

Hullaa hullaa hupppp...

Apa mau bikin bila awek kesayangan korang merajuk hati???

Puncanya :-
  1. Tak reply msg sebab korang tertidur balik kuliah.
  2. Tak dpt dinner same2 sebab korang buat overtime kat office.
  3. Cuti CNY nie korang tak plan nk bwk awek g memane pun sebab gaji belum masuk.
  4. Tak dpt jemput awek blk kerja sebab hujan. Korang naik motor jer.
  5. Tak call awek korang dah 2,3 hari sebab takde kredit.
  6. Awek korang tuduh korang dah ada gf lain yg lebih hot dr dia.
  7. Korang dah lama tak kasi coklat/hadiah kegemaran awek korang.
  8. Awek korang dpt tahu korang lunch ngn girls waktu lunch hour office.
  9. Kantoi korang ber'komen di FB dgn perempuan lain.
  10. kantoi korang tipu kate nak main futsal sebenarnya keluar melepak dgn geng2 di kedai mamak sambil layan pasukan bola kegemaran.
Punca kemain remeh temeh tapi nak memujuk sekian hal. Yg awek pun cuba lah bersikap give and take dgn pasangan sendiri. Haaa kang bf cari lain baru tahu sapa nak jawap. 
Tak payah lah nak sentap kalau tahu bf sebenarnya bukan g main futsal sebab cancel kan date korang tp yg sebetolnya bf melepak ngn kengkawan die. Sila jauhi edisi sentap menyentap tu yer, biarkan sesekali bf ada life dia sendiri. Tak kan 24/7 nak berhubung ngn korang.

Bila bf outstation, tak payah la sibuk2 text him " balik lah cepat.. bla.. bla.. bla.. ". Dah org tu kerja let it be lah. Kalau gf suruh balik cepat takde maknanya bf blh terus balik kan. kerja itu lagi penting! Tapi si awek yg sesaje nak memanje gituuu. Huhh, serabut !

Lagi pulak dpt awek yg jenis queen control. Mak aishhh, nyesal tak sudah kang. Nak tinggal syg, nak teruskan ibarat telan mati mak, diluah mati bapak. Sebabnya si jejaka cuma nampak awek die jer yg terbaik. Sebab tu lah dah tau pangai awek tak semenggah nak jugak die teruskan relation.

Tak payah nak kusut masai pikir, meh sini ada cara. Kompem awek2 yg sebelum nie selalu queen control akan takut ngn korang. Sebabnya takut tak dapat naikkkkkk ..... ! Bila korang ada satu kuasa power rangers yg mana menjadi kegilaan ramai lelaki skrg nie. Yg akan buatkan lelaki jadi super duper cool babeh :-). 
Ini dia ----> Lelaki vs. Super Cool

Note LS : Yg belum ada CHurp Churp boleh klik SINI


3 comments:

PeJuAnG CinTa said...

fake link ?? =.='

nape kuar churp2 ? =.='

aizadalias said...

hahaha..done follow =D

agak masalah said...

hujung pangkalnya, tolak ansur dalam hubungan

kalau ada masa, jemput dtg blog sy