Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Kerja Sebagai Surirumah Bermula-Huargghhhhh !!!

Assalamualaikum kalian,

Ramai yg balik kg. Flat nie pun sunyi sepi jerk. Sy kat rumah jer nie tak balik Terengganu even cuti 4 hari. Duk rehat2 kat sini jer, some more my parent dah dtg last weekend kan. Tak lah ralat sgt lame tak balim kg. Tapi ditambah ditolak takde lah lama sgt pun kurang dr 2 bulan tak balik :-P.

Minggu nie serius penat kerja. Setiap hari balik kerja jam 10malam. Takde masa nak online dan bersosisal disini*skema punya ayat*. Sgt2 tired tadi bangun pukul 930am. Hambek kau ! Terus basuh muka gosok gigi. Kemas rumah, lipat baju. Sumbat baju dalam wash machine, siram bunga ros :-). Alkisah sampai skrg baju still dlm wash machine entah pukul brp pulak nak sidai.  

"Hoiii org lain sidai baju pagi2 skrg dah tghri dah kering boleh lipat sesiap masuk lemari. Apa punya pangai lah sorg nie. Sebab tu lah takde sape nak!" 

"Hahh, wa tak duli derr, sukati wa nak sidai kain baju pukul brp, wa punya masa duduk rumah lepak2 hari nie."

Tolong jgn ikut pangai mcm nie. Tak elok utk pengetahuan bakal suami kalian !

Ok2, nak sidai baju pas publish entry nie. Tapi nak share satu benda yg di kategorikan sebagai 18SX. Jadi utk adik2 sekolah sekelian, please leave this entry ye. Tidak elok utk kesihatan akal fikiran :-P. 

Maybe ramai dah tahu cara utk planning family. Tapi ada jugak yg tak pernah cuba dalam merancang famili. Jadi mari kita kongsikan sama2. Tolong jgn anggap perkara nie -ve. Ini adalah +ve utk perancangan keluarga yg simple dan baik. Utk yg bujang jgn pulak gegatal nak planning family jerk! Sila jauhi gejala ini. Sila kesini utk pengetahuan dan maklumat serta cara perancangan keluarga di era ini 18SX Site

3 comments:

Gen2Merah said...

saya masi bujang... tapi teringin nak baca2 maklumat tu. boleh kan.., hhihi

Jom singgah n follow blog saya.. I'll hit u back.. salam ukhuwah ye (",)

Mr.Clive said...

haha ingatkan ape la 18sx tu tadi.rupa rupanya durex. ^ ^

Suriada Sulong said...

itu lah kene tgk dulu. tak boleh main ckp jer durex nt ramai plk yg excited.. heheh