Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Dulu Free Hair, Kini Bertudung

Alhamdulillah.



Dulu, sy suka pakai selendang. Sebab nya tak payah gosok. Some more suka hati mcm mana nak pusing kt kepala. Tapi silap pusing nampak mcm makcik2 going to market only. HAHA.

Tapi skrg sy suka pakai tudung sarung yg ada awning. Rasa mcm lagi senang main sarung jer. Dah boring pakai selendang. Jadi sy kene tukar selendang kpd tudung awning untuk semua warna. Dushhh !

Ada satu tempat sy suka design dan jenama die. Tapi bukanlah Ariani. Tapi kualiti dan cutting die yg buatkan sy suka. Teruslah beli hampir setiap hari waktu lunch hour pegi beli tudung sebab nak kumpul colour. Rasanya baru dalam 2minggu nie sy duk kumpul tudung baru, tp kakak yg jual tudung tu dah ckp sy regular customer die. So dapatlah murah. Alhamdulilah.


Sama jer pun tudung mcm mana. As long as tak free hair lagi. Amin. Ini lah antara koleksi yg sy beli utk dua minggu nie.

Td sy beli lagi sehelai tudung warna pink. Masa try tudung kan, kakak tu ckp mcm nie.. *malu*

"Pakai tudung sebenarnya nampak lebih manis. Bentuk dagu lebih nampak"

Lepas tu kan sy gurau2 ckp kat kakak tu.

"Haaaa, patutlah sy pakai tudung sebab nampak manis. Patutlah dulu sy free hair tak manis"

Muntah ! Fenim - fenim !

Bukan lah pakai tudung sebab manis ker haper, just because of i am moving on to be a better me, InsyaAllah.








4 comments:

aini n_ar said...

aini tag su dlm segmen ni >> http://nooraieniee.blogspot.com/2012/07/segmen-menangi-hadiah-sophie-paris.html

Suriada Sulong said...

nanti su tgk. thanks.

sare ared said...

terbaekk comel comel teruskan ya
tudung un cantik ^_^'

Suriada Sulong said...

thanks :-). may God bless me and u too.