Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Alone - Lepak'ing

Cuti 1 May *eceh baru nak hupdate !* LS bosan sebab kat rumah takde org. Housemate LS sorg tu keluar dgn bf die, sorg lagi balik kampung settle kan hal kawin die bulan depan. Tinggal LS sorg jer.

So, LS yg single nie lepak sorg2 jer. T__T.

Sambil usung lappy *LS takde ipad T_T* kau masuk Starbucks. Tengok kemain ramai lah org dalam tu. Table luar pun penuh. Tengok ramai ehh yg pakai tudung. Bukan apa, sebelum pegi Starbucks, LS mcm was-was sebab seminggu sebelum tu ada org post kat FB cakap Starbucks tak halal. Tapi LS tak sure artikel tu yg dah lama atau yg terbaru. Maybe dah lama tapi org post lagi.

Sebab sebelim nie LS tengok resit Starbucks ada logo HALAL ok !


Favorite LS bila lepak Starbucks Mocha Cookie Crumble Craving ! Fuhhh tersangat sedap okeh ada serbuk Oreo ! Nyumnyum.


Then, sapa kata Starbucks tu mahal? Tak sampai RM20 pun saiz besar mcm nie. Cuma kene spend RM18 boleh dpt air kesukaan kita. Berbaloi kan :-).



Nama LS itu harus harus harusssss :-P ! Bukan LS suruh eh, staff Starbucks yg tanya nama LS. Dia nak ngorat ah tu kan? HAHA poyo giler kau ! Tulis nama sebab ramai org. Then Q utk amik minuman wonder if tertukar dgn org lain punya. Itu sebab ada nama. Next LS nak kasitau nama BUBU. Ecececeeeee :-).



Sebab tak puas hati dgn ke'HALAL'an Starbucks, LS bukak website die. Dan ternyata HALAL. No more was-was :-).


 LS lepak dr petang sampai Maghrib. Cukup 4jam kat Starbukcs. Sebab kebohsanan yg amat. So bukak Youtube, landing kepala atas meja sambil telinga dicucuk earphone. Aman !


 Eh, lagiiiii mau tunjuk selipar RM10 beli kat Melaka. Cool eh bwk masuk Starbucks. LOL. Suka sgt lerrr tu. Selipar jepun RM30 Padini tu memang tak sentuh ah lepas nie. Habis madu sepah dibuang. Uhhh, tak patot giler. Jangan tiru eh kwn2.

Jumpa lagi. Tata-

2 comments:

Cik Aini Lavender's said...

kekadang lepak srg2 best jgk kan..tenang je =p

Suriada Sulong said...

tu lah.. x perlu risau nk lepak brpa lama. kl lepak dgn kwn nt die bosan trus ajak kite blah..