Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Perhatiannnnn !!!

Sebelum sy jadi gila dgn hal kerja/peribadi baik awk semua tolong sy :


  1. Suggest hotel kat Bandar Melaka ( Bandar Hilir )
  2. Public transport dr stesen bas mcm mana nak pegi hotel kat Bandar Hilir. ( Bus, Beca, Cab, LRT, Monorail, STAR, Komuter etc.)
  3. Tempat nk jalan2 cari Asam Pedas Melaka, tempat nak melawat Melaka.

Note :

  1. Sy akan bercuti ke Melaka naik bas. So prefer hotel yg dekat ngn bandar so that boleh menapak to go here and there :-).
  2. Sy pergi bulan depan ( April ). Date belum comfirm yet.
Terimakasih :-)

5 comments:

Cik Aini Lavender's said...

x dpt nk nolong sbb x pandai area sna..dtg la area utara cnfirm ai bleh tolong =p

.*.WiE.*. said...

cuba search dekat booking.com.. banyak hotel dkt area bandar hilir ni.. tinggal pilih jer.. err.. selalu sya gi naik keta so tak dpt lah nak suggest..

Suriada Sulong said...

@Cik Aini : InsyaAllah one day akan sampai utara. kita pegi yg dekat2 dulu.

@Wie : dah google hotel tapi mcm tak yakin hotel yg ada sebab tak tau hotel tu kat bandar hilir atau tak. sebab cuma tulis nama jalan without full address. so that wgy tnya kat sini manatau ada org dpt tlg. bdw thanks.

.*.WiE.*. said...

baru ingat.. saya pernah duduk Fenix Inn dekat bandar hilir.. yg ni dekat je dengan dataran pahlawan megamall & mahkota parade.. leh gi dgn berjalan kaki jer. cuba tgk kat sini http://www.booking.com/hotel/my/fenix-inn.ms.html?aid=331507;label=fenix-inn-lJGUByF1i7hS*h*jgXORKQS6074823187;ws= harap dpt membantu..

Suriada Sulong said...

Wie : Thanks Wie. hrp dpt la bantu sebab sy nie mmg tak tau tempat tu. Sebab tu hrp sgt hotel yg tgh bandar dan senang blh menapak nk jalan2 tak perlu naik public transport.