Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Cerita Perempuan Sahaja

Kita yg perempuan nie mesti tekanan yg amat bila jerawat muncul tiba2 mahupun mmg setiap hari ada jerawat batu diwajah. Lebih2 lagi bila hari ada date, bangun pagi dah moody tgk ade jerawat timbul. Spoiled batollah pepagi nie baru nak senyum depan cermin sebab jap lagi ada date.

Picit jerawat kang tinggal kesan berparut pulak. Oh tak boleh tak boleh dan tak boleh picit. Dah tu mcm mane? Tahap keyakinan diri terus menurun.

Tapi kalau wajah kita halus mulus serta gebu, tentu tahap keyakinan kita tinggi sama mcm temperature kete. Hikss!

Ok, skrg dah ada magic utk cover segala jerawat halus, jerawat batu mahupun jerawat tembok. Eh ade ker? Magic petua nenek moyang ker ? Nak tahu boleh usyar kat sini Wajah Impian Seri Pengantin Gituuuuuuu !

4 comments:

nia marlissa said...

saya suka picit jerawat ,then ade parut dekt muka stress .. after school nih jerawat alhmdulillah dah x naik :D

Cik Aini Lavender's said...

mmg tgn x bleh dok sj la awk..nk picit jgk.x bleh tgk =)

Mohd Billy said...

tag nama awk kat segmen http://akusijebat.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html

sowiee... :)

Suriada Sulong said...

sy pun smpai skrg asik picit jerawat lebih lagi black head . mmg sentiasa ad parut kat bhgian hidung.