Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Tengah Drive Tapi Lipat Side Mirror


Skrg nie baru azan Asar tp sy dah ada kat rumah. Selalunya around 620pm baru sampai rumah dr opis. tapi esok nak g kerja takutttt sebab amik half day, confirm boss marah esok T___T.

Pagi tadi masa nak pegi ofis, ada sejibik sebijik Mybi potong sy dengan lajuuu sekali. Sy tengok side mirror belah kiri die tutup/lipat. Apakah dia mencari nahas dipagi hari? Adeiii dah la lajuuuu jer bawak kete potong sy masuk line tengah then kiri balik thennnn line kanan. Hebat ! Takkan dia tak perasan lupa nak bukak side mirror dr tempat parking. Biasa nyer org tutup side mirror bila parking kat tepi jalan yg takde space. Takut lerr side mirror kene langgor. Tapi empunya Mybi tu potong org dgn rakus nya dan sgt lah mustahil tak perasaan side mirror dia tu.

Then tengahri tadi masa keluar lunch, ade pulak sejibik sebijik Vive kat sebelah kanan sy masa kat roundboard. Punnnnnn sama side mirror tutup/lipat sebelah kiri. Ingatkan nak hon bila sampai sebelah. Tapi bila pandang kanan kemain ada penumpang kat seat depan die siap santai kaki atas dash board! Kemainnnnnn ! So yg nie lagi hebat! Sgt mustahil kalau tak perasab side mirror die tu. Karang kalau excident baru nak menggelabah. Haiiishhhhh !!!!

Kalau lah baru perasan side mirror tutup/lipat masa tengah drive, apa salahnyer benti kejap then bukak dulu side mirror tu. (ok, ini utk kete2 murah yg tak boleh auto tutup/lipat side mirror). Kalau kete mahal tak payah benti, tekan butang dan keluarlah side mirror. Kenapa nak bahaya kan diri sendiri????

Tak faham tak faham tak faham !!!!!!!!!!!!!!!

Tengok ---> Mybi Lagi Best

1 comment:

DeritaMerindu_se said...

Dm datang sini jalan2..dan follow.. :) www.cahayakeagungan.blogspot.com