Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Entry Raja Lawak

Semalam ku bermimpi... Ewah mcm lagu Tan Sri P Ramlee gituuu...

Adalah satu malam tu sy mimpikan orang kg sy, sapa lagi kalau bukan Zizan Raja Lawak. Kalau dah masuk rancangan realiti Raja Lawak, confirm lah dia seorg yg lawak gilerrrrrr kan? Tapi dalam mimpi sy, dia tak lawak pun, jiwang ade lah ! Serius nie. Tapi dlm mimpi je lah kan.

Sy tak pernah jumpa Zizan face to face lagi. Tapi kawan2 kat kg selalu lepak dgn dia. Zaman sekolah dulu dia selalu lepak umah nenek dia kat Dungun, itu yg dia ramai kawan jugak kat Dungun. Tapi sepupu Zizan sy pernah jumpa lah, siap minum teh tarik sama2 lagi. Auuuwwwwww.. Yg nie boleh percaya. Harap maklum.

Jadi, KALAU lah one day sy boleh jumpa Zizan, sy akan naik sebuah MPV utk pusing2 Kuala LUmpur dan juga Terengganu. Kenapa mesti pilih MPV? Sebab senang dan sumbat barang shopping dan juga keropok lekor. Trololololol.

1 comment:

gmiDOTstudent09 said...

done follow awk ..

follow la sy kalau sudi
speechless009.blogspot.com