Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Ayah Admitted Ward Lagi

Tengahari tadi around 1pm ayah kene heart attack lagi. Ini kali kedua selepas kejadian 2 hari lepas. Lepas ayah discharge dr ward that day, bila kene heart attack bukan lagi sakit dada tp terus lembik dan hampir hampir rebah. Tapi nasib baik emak sedar dan peluk ayah dr jatuh.

Tadi badan ayah jadi lembik. Emak keluar rumah tgk ade jiran kat luar. Terus panggil mintak tolong. Dan hari nie no choise hantar pergi hosp. due to doctor pakar call last 3days remind 3rd sis kalau kene heart attack kat rumah terus bawak pergi hosp. Itu pun mak kata ayah refused nak pergi hosp.

Lepas 4jam ayah di ICU hosp. Dungun, ayah dihantar ke hosp. K.Terengganu. Skrg 3rd sis teman ayah naik ambulan. Doctor pun marah sebab hari tu ayah refused nak buat operation. Dan kali nie kene buat jugak, tak boleh tangguh lagi sbb risiko.

Semoga ayah sy selamat dan kembali sihat. Amin.

1 comment:

azam said...

semoga ayah selamat dan cepat sembuh