Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Stop ! Den Nak Follow Ekau

Assalamualaikum :-)

Malam Jumaat yg indah, diterangi bulan bintang yg bersinar.. Ecececeeee..., nie bukan puisi. Tapi ini nak bagitau sy jumpa satu segmen yg menarik ! tapi bukan segmen tb mahupun radio swasta, apatah lagi segmen panggilan hangit. Eceh ! Sy jumpa segmen nie kat blog Cik Purple. Bila usyar, sy berminat dengan segmen ini.

Mempersembahkan ! Tadaaaaaa ....

Segmen nie mcm facebook. Kita add kawan then dia approved automatic friendlist kita bertambah dan friendlist orang yg approved kita tu pun bertambah :-) Faham kan ? Jadi, utk blog, kita follow blogger, then dia akan follow kita balik :-) Suka tak? Suka tak?? Mesti suka kan ? Metaseh !

Segmen nie akan close by next month. So, utk usyar due date sila singgah Amyra. Selamat bersegmen bersama beliau.

Terima kasih.

1 comment:

Amyra Azhar said...

follow sini ! thnx sis join segmen myra :D