Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Weekend @ Dungun

Last weekend sy balik kg while myBoo went to Singapore for OCBC Race. 

Sy balik naik bus. So pagi tu bila sampai rumah around 430am apalagi kalau sambung tido. Dah pagi tu sy keluar bilik dgn seluar pendek dan sambung baring kat sofa. Lepas tu my mom cakap :

"Haa.., dah kurus sikit, kalau tak betis tu mcm apa jer" 

Wahahahahaaa terus kembang semangkuk seratoslimabelassaat!

Ok, siap mandi kita breakfast dulu. Then duk pikir2 nak keluar support kawan2/jiran/schoolmate yg masuk Le Tour De Langkawi sebab last Saturday tu dorang race lalu kat Dungun. Terpikir nak ajak mom keluar sama tapi sy risau takut emak sy pikir sy still in relation dgn my-ex sebab kalau tak, kuasa lah pulak sy nak tunggu kat tepi jalan tu. Tapi yg sebenarnya memang niat nak support, jiran sy pun joined LTDL jugak. So, sy kuar umah cakap nak pegi saloon potong rambut jer :-(.

Kita pakai baju pemberian kawan/jiran dr Malaysia Team :-)






Gambar dorang melintas depan mata tak sempat nak snap sebab kemain lajuuuuu lagi. Huh! 

So, lepas dorang dah hilang dr pandangan, sy terus gerak tempat parking. Masa nak bukak pintu kete ada sorang makcik tegur 

"Mak tak datang ker?"
"Oh, takkk.."
"Kim salam kat mak"
"Ye lah"

Adoyaiiiii, kawan mak sy pulak parking kat sebelah. Perasan pulak dia sebab sy bawak kete mak. So, tadi kuar tak gtau nak tgk LTDL kan so nanti balik umah of course kene gtau sy pergi mana. Best kan kantoi ? *Sigh*

So, kita drive dgn rasa serba salah dan mencari saloon nak potong rambut yg sungguh merimaskan.

Siap potong rambut terus balik umah and told mom that sy jumpa kwn dia tadi masa tgk LTDL. Pastu terus masuk bilik taknak cakap apa2 lagi. Bukan apa, cuma sy rasa mom tak perlu tau sy dah break off dgn my ex yg mom penah jumpa. Bla..Blaa..Blaaaaaaaa. 

Ok, dah. Stop pasal LTDL. Kita sambung tahun depan pulakk.

When myBoo was in Singapore, i really miss him much. Even he didn't reply my text, tapi sy tau dia baca sume text dr sy. Rindu jer terus sent text. Duahari tak contact macam duaminggu lamanya T__T.

Sekali dgr lagu Unfaithful from Rihanna terus lari masuk bilik sebab i know it's call from myBoo :-). Ohhhhh terubat rindu di kalbu :-). He's in Malaysia. I Love U !

Here is myBoo when he was in Singapore :-) Tapi takde rezeki sebab myBoo crash T__T. Ok, guess which one ? :-P

2 comments:

Cik Aini Lavender's said...

alahai ramai sgt..cemana nk teka ni?
len kali letak la pic yg ada 2 org je..senang nk cari =p

Suriada Sulong said...

tak leh la gtau direct. kene 'light2' jerr.. hehe