Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Google Hotel / Guesshouse @ Bandar Hilir Melaka

Hye peeps =)

Entry lepas ( KLIK SINI ) kan sy cakap nak pegi Melaka.  Ada kwn/ bloggers suggest kan hotel / guesshouse. Terima kasih daun keladi :-). Dah ada dah yg sy berkenan. Itu pun hasil bantuan encik google =).

But still cari yg terrrbaik utk kami berdua. Sy akan pegi dgn schoolmate. Kami mcm tahap gamble pegi sana taktau apa2. Sebab tu sy still google accommodation yg betul2 menyenangkan kami bila sampai sana. Nak yg betol2 tgh bandar sebab senang utk kami menapak nk pegi semua tempat.

Ramai ckp hotel yg sy nak tu dah kira ok, boleh menapak sampai ke semua tempat kat Bandar Hilir tu. Hopefully mcm tu lah kan :-). Pastu lagi nanti sampai sana jer nk cari topi yg bunga2 tu, kata tgh bercuti kan. Kene feeling mcm pelancong asing. Kalau tak poyo tak syok ohh ! Ok menyampah !! Tak kan kubuat mcm tu !

Kalau boleh nk cari accommodation yg terbaik lah dgn bantuan encik google. Cuma nya kalau guesshouse mcm takde sediakan breakfast. Sy lebih prefer hotel yg sediakan breakfast sebab im really not the morning person. So nt bangun lewat tak payah terkejar keluar cari breakfast. Pastu baru leh sambung travel Bandar Hilir. Kalau sy kene gastrik kat sana sapa nk tolong ? Nanti sy muntah nanti sy semput ! Adoiiiiiii :-(. Harap tak macam  tu tak ehh sebab sy dah tak sabar nak melantak asam pedas. Weehaaaaa ~

Ok, stop dulu pasal accommodation Melaka. Date pun belum set lagi but memang bulan depan lah nak pegi. Bulan2 lain sibukkk ngn benda lain pulak.  

"Oh duit ! Aku cinta padamu. Tapi kenapa kamu taknak dtg dekat2 ngn aku ? Adakah kau tak mengerti perasaan aku ? Aku syg kamu. Datanglah dekat2 aku ! "

Lagi satu tolong klik --- >


Terima kasih.

6 comments:

Adelia Amedei said...

info yang cukup bermanfaat.
salam from Indonesia

you follow my blog.
link http://adeliaamedei.blogspot.com/

Sheeszshira Shiraz.... said...

http://nurulshiraz.blogspot.com/ <klu sudi follow balik!

done follow...

Suriada Sulong said...

hye.. thnks. keep in touch.

Suriada Sulong said...

thanks. will hit u back then. cheers!

bebeldotsorang said...

hehe..biasa sy kalau turun Melaka cari backpackers hotel je..murah dan berpatutan

Suriada Sulong said...

mmg tgh cri yg murah dan senang. nama pun percutian bajet. even bila tnya kwn2 hotel yg sng nk menapak pegi jalan kat bandar hilir tu then dorg akan tnya kita nape pg bercuti dkt sgt? hurmmm, nama pun percutian bajet kan :-).