Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Sabarlah.. Kerana Sabar Itu Indah

Boss msg :

"Su kenapa nak amik annual leave tak bagi early notice at least 3days?"

Dengan mata hampir berkaca Suriada Sulong reply text encik boss :
"Ok tomorrow i come to office"

Tak payah banyak cite, nanti malas nak ngadap dan jawab byk soklan. Tadi pun mcm taknak reply. Esok dtg jer office tapi tak payah lah konon2 nak berlagak innocent. Tak perlu tak perlu.
Wahai adik2, ingat best ker kerja dapat duit? Belum kerja belum tahu. Dah kerja baru tahu. Nie salah satu cara merajuk time kerja. Bukan merajuk ngn orang tapi merajuk ngn kerja2 di opis tu haaa.

Back to basic, setiap perkara kita lakukan ada halangan. Tak kira waktu belajar atau waktu kerja. Jadi jgn ambik benda nie as a big things or -ve things ye adik kakak abang sekelian. Buat biase2 rileks sudeyyyyy.*pujuk hati sendiri*

Sgt sgt sgt tekanan. Takperrrrrr sabarrrrrrrrrrrrrrrrr.

Baik layan benda nie :

1 comment:

Cik Aini Lavender's said...

btul kan..kalo dh mmg pekerja tu mcm tu lah.kdg2 rs nk g tumbuk2 je boss tu tp bl d pikir2 balik kang kita jg yg salah..so jln terbaekk...sabooo jelah =)