Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Sila Beli Tudung Macam Nie Dan Awak Akan Cantik Macam Nie :-P Oh Pelissssss

Hari tu, kakak sy yg no 3 tu mintak belikan tudung. Before tuh asyik lah duk berkenan dgn tudung yg orang pakai tapi die taktau nama tudung tu apa. So dr apa yg die bgtau, sy mcm dapat agak tudung yg mcm mana die nak. Dia dah usyar2 kat kg tp tudung mcm tu takde jual. Maybe on the way kan. Nak sampai ke kg tu bukan dekat, nak kene bayar tol 3,4 kali baru leh masuk Karak, keluar Temerloh, lepak R&R kejap. Then keluar tol Gambang, tembus Cherating, Kemaman, baru leh sampai Dungun. *Apa kau merepek nie?*

Dia ckp shop online ada jual tudung mcm tu, tapi selai RM45. Itu tak termasuk postage. Mau pos laju kene tambah RM7. Jadi, sy ckp ngn dia sy boleh tolong belikan. Kat sini murah plus kita boleh tgk material dia jenis mcm mana. Tapi risiko salah beli tu pun ade jugek lah kan. Bila kat kedai tudung tu, sy snap pic then upload kt fb. Kasi die tgk dulu  betol ker tak tudung yg die nak tu. Actually tudung biasa jer cuma takde awning tapi stil boleh terbentuk dimuka. Takde lah betepek kat muka. Kalau muka tu bulat, harus dah rupa bola. Kalau muka tu bujur sireh ala-ala madu i si ahkak Rita Rudaini tu takpe jugek khennn ! Ok, plissssssss !!

Ok, lemme show u guys... Main sarung je tudung kat kedai tuh then ahkak salesgirl tu tolong snap pic. Esoknye baru datang beli bila kakak sy kate "betollah tudung mcm tu" Excited tak agak.



Model tudung dan pilihan warna yg ada. Boleh blah ker tak boleh blah model tudung tu ? A big HAHA !

Bye.

Sekian, terima kasih sudi baca.