Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Choc Cake

hari tu lps final exam sy kemas barang2 nk simpan kt tempat asal.. buku2 semester 3 dah xgune lg.. simpan kat kabin buku.. waktu keluarkan sampah sarap dlm beg skolah sy tu yg kaler hitam biru ade tulis open university malaysia tu.. sy t'jumpa sekeping kertas kecik wane putih.. hand writting kat kertas kecik tu besar2 sy kenal sgt tu comfirm2 sy punyer.. heehheee... kertas kecik tu rupenyer resipi kek coklat.. sy dh lupe kat mane sy salin.. a bit confius pon ade sbb sy pegi kelas accounting bkn kelas blaja mem'baking kek..
tp di sebab kan sy sukeeeeee sgt kek tu sy try laa .. sedap oh...

ini laa resipi kek coklat.. easy jer...

tadaaaa... hasil nyer...

1st time buat nie rajin laa buat moist skali then tabur choclate rise atas tuh.. mcm menarik kan... -P sory poyo..

nie 2nd time baking choc cake dah mls nk buat moist ng tabur choc rise.. kosong jer tp sedap laa..
hiasan x penting yg penting kualiti .. sekian..

3 comments:

NorAida Radzi said...

napok sedap je 2...agok2 blh dk balik ekg buatkan tuk sy...hihi

Suriada Sulong said...

hehe.. mmg sedap nih..
dok nipu pon..
hahha

Aida Radzi said...

thu2..napok coklat dia hok sdap ngat 2...