Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Raya Lambat Lagi Tapi Aku Sudah Fenim-Fenim T_T

Lalat pun tak fenim2 mcm LS T_T Ohhh what to do ???

Pagi2 lagi kakak kakak kakak ( perlu sebut tigakali sebab LS ada tigaorang kakak ) LS sudah msg. Dia ajak bercuti time raya nanti. Sebab tahun nie sume adik badik berkumpul kat Terengganu.

Yang sorang ajak bercuti dan stay kat hotel mana2 tempat. Yang sorang lagi taknak katanya tak suka time raya pegi bercuti. Orang lain sibuk raya kite duk dlm kete jerk. Yang sorg lagi ikut jer. Yang si adik bongsu pulak kate tgk dulu laa. Sebenarnya si adik bongsu nak ckp tgk budjet laa ader ke takde.*Sigh*.

Yang sebenar2 nya si adik bongsu byk sgt nk guna duit.


  1. April - Holiday Melaka
  2. May - Holiday Pulau Redang & Register Semester baru RM1K+
  3. July - Roadtax turbo bukan BMW mintak renew RM1K+
  4. August - Turbo bukan BMW mintak service & Selamat Hari Raya
  5. September - Holiday Pulau Redang - Lagiiiiiiii
Dah tu bila masa nyer nak bercuti dgn kakak kakak kakak ? Masa boleh arrange tapi duit kalau takder mcm mana nak arrange? Adoyaiiiiiiii.

Maybe boleh kata next time tp susah utk semua berkumpul kat Terengganu. Time raya laa seeloknya. Tapi si adik bongsu mcm kekurangan duit nie. Help please. Hikss~

1 comment:

Cik Aini Lavender's said...

tp masa bsama keluarga best tau su tambah2 g holiday sekali...mmg seronok gila =p