Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Hai, Nama Sy Bubu..

Bismillahirrahmanirrahim,

Pagi tadi mase otw keje, bukak radio Era. Tajuk dorg pagi tadi "nama manja anda".

Ade pendengar radio call dan sms kongsi nama manja dorg. Ok, itu biasa jer kan? Yang jadi luar biasa bg sy nie haa bilamana ada duaorang pendengar call radio and shared nama manja dorg.

Mula2 dengar sorg kakak tu shared,

"Nama manja sy Bubu. Dr kecik famili dan kwn2 mmg panggil Bubu"

Eh aku super pelik, dulu time aku mula2 suka nama Bubu around 7tahun lepas, takde sorg pun aku dgr nama Bubu. Pastu plak kwn aku siap sound "ntah pape nama Bubu" Baiklah baiklah. Pelik erk nama tu?

Tapi skrg dh ramai pulak org guna nama tu pelik tu. Tgk kt fb pun kemain sweet laa sorg girl tu wall post BFF, dia panggil Bubu.

Pastu ada sorg lelaki call,

"Nama sy Faizal. Time kecik2 kwn panggil Pecal. Skrg kwn panggil Pejal. Kalau kat rumah famili panggil Bobo"

Then dorg kat konti radio Era ckp kat lelaki tu " sweet nyer nama awk Bobo" Then dorg gelakgilerr.

Adeiiii, sweet nyer mehh.

"Nama manja sy dgn bf sy Bubu :-P"

Ok, stop-

2 comments:

sYiRa LoKMaN said...

nice^_^ nama TEDDY bear kte n bf..bubu :D

Suriada Sulong said...

alalalaaa.. sweet nama tu. nama kite ngn bf kite bubu. nama bf kite bobo.. hehehee.