Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Header Baru

♫♫♫♫ Aii senangnya dalam hati bila dapat header baru seperti header sy yg paling comel ♫♫♫♫

Yeayy, akhirnya dgn bantuan 2 orang rakan blogger yg baik, mereka berdua tolong buatkan header dan background utk si ahkak blogger yg tak reti dan tak kreatif langsung nie. *mula nak salahkan accountancy* Takde kene mengena ok.

Adrina  tolong buatkan background, ubah situ ubah sini. Si manis jugak tolong buatkan header. Sy suka sgt dgn header dia. Tak sempat nak mintak code. Please Adrina kalau blh kasi code nanti ahkak yg tak kreatif nie blh guna header yg awk kasi tu. :-) Malu ahkak sebab Adrina tegur dia kata rarely blogger guna template mcm sy T______T. Terus Adrina offer utk ubah mana yg patut. Thanks ! Thanks ! Thanks !

Azfa pulak tolong buatkan header yg kaler merah. Siap 2 bijik header. Cakap jer mcm mana kita nak terus si comel buatkan. Thanks ! Thanks ! Thanks ! Ok, Azfa buat header dgn bayaran yg murah. Jadi kalau korang nak header yg animasi atau statik, atau yg super animasi sampai korang pening nak tgk mata boleh berpinar2 ikut kartun gerak, Azfa boleh buatkan. Betol tak Azfa ? Teeheee~

Ok dah, nak sambung nyanyi ♫♫♫

2 comments:

PURPLEVIOLET said...

Hee..baca entry ni dengan senyuman yang lebar sampai telinga.. :D

miSpYeja said...

cantik header...