Klik Utk Tengok Promosi Yg Super Cool

Followers

Labels

Top Menu

Siapa Punya Angkara ? Cepat Mengaku !!!

Isnin lepas after balik keje ku terasa gatal2 di lutut dan belakang pinggang. Tengok2 da naik bijik merah di lutut 2bijik sebesar duit seposen. Kat blkg pinggang ade 6 bijik merah2 yg sama. Ku hanya mampu meng'ignore' tanda merah kemerahan yg timbul. wat ilekkk.. -P

Esoknya bangun pagi tiba2 tanda merah2 itu timbul di sekitar betis depan. banyak sekaliiiiii.. haiyahhhh.. mengapa ini bisa terjadi??? What happened? What happened?

Hari ke-4 baru sibuk2 nak g kelinik. Sebab ketakutan melanda !

Doctor : Ye Suriada.., awak sakit apa?
Me : *Sambil tunjuk kan kesan merah kat betis, lutut, pinggang* Sy tak tahu kene ap doctor. Tibe2 jerrr..-(
Doctor : Ade alahan apa2 tak? Nampak mcm kene gigit serangga. Atau ade pegi hutan ker, bru pindah rumah ker?
Me: Sy alahan rindu lah doctor. *Ok tipu*Takde.. Tibe2 jer -(
Doctor : Ade gatal2 tak?
Me: Ade.. sikit2..
Doctor: Ok, doctor bg ubat tapi tak byk.. nanti after abis ubat kl still tak ok, kene dtg jumpa doctor blk ye, Suriada.
Me: Ok, thank you doctor.

Ubat/pil waktu malam

Cream .. Sapu laa beberapa kali sehari

Ubat/pil waktu pagi

Tapi lepas sehari mkn ubat doctor bagi kan.. Waaaaaa -(((( Mcm mahu nangis jahhhhh ! Sebab kesan merah tu semakin teruk ! Warna dah jadi lebam.. Haiyaaaaa doctor.. Sy takuttttttt... !!! Doa2 semoga cepat recover. Dan esok nya warna lebam tuh dah kurang dan jd warna merah mcm sblm nya. Dan esok nya lg semakin hilang. But kl ikut2 kan hari nie dah masuk hari ke-11 tp warna merah di betis still ade, cume tak ketara. But its nearly to be as before. InsyaAllah. Aminnnnnnn.

*Agak2 macam kene gigit tak? Ade jgk org kate kene gigit kat hantu.. Owhhhhh.. hantu tak hagak2 nak gigit sy.. Jangan lah gigit sy.. G gigit org lain lagi pejal2 gituhhhh..*

1 comment:

black_starz said...

wei..aku pernah kena dowh...gatai babe...ada orang kata kena gigit dgn pepijatla, hama la, mcm2 lah......aku pun xtaw spesis binatang pe...huhuhuhuhu